AstraZeneca

Artikkelit

tiistai, 29 huhtikuu 2014
Keskitymme harvempiin sairausalueisiin ja priorisoimme lääkekehitystyötä kehittääksemme uusia, uraauurtavia lääkevalmisteita Uuden lääkevalmisteen kehitystyö vaatii merkittäviä ajallisia ja taloudellisia investointeja. Haluamme varmistaa, että saamme investoinneista suurimman mahdolisen hyödyn.
perjantai, 31 tammikuu 2014
Tarvitsemme uuden strategian käsitelläksemme sydänsairauksia - aikamme "suurinta epidemiaa" 20. marraskuuta 2013 Economist Intelligence Unit julkaisi raportin otsikolla ”The Heart of the Matter: Rethinking Prevention of Cardiovascular Disease”.
maanantai, 17 kesäkuu 2013
Mistä tiedämme, että lääkkeemme todella edistävät terveydenhoitoa? Terveydenhoitopalvelujen kysyntä lisääntyy jatkuvasti. Ihmiset elävät pidempään, väestömäärä kasvaa ja uusia markkinoita ilmaantuu. Tietämys terveyteen liittyvistä asioista ja potilaiden odotukset kasvavat. Terveydenhuoltojärjestelmiin kohdistuva paine voimistuu ympäri maailmaa.

Lääketeollisuus - hyvää tekevä voima? 

Olen ylpeä alastani ja sen saavutuksista. Samanlaisen kehityksen ylläpitäminen ei tule olemaan helppoa seuraavan viidenkymmenen vuoden aikana, maailman ollessa entistä monimutkaisempi ja haasteellisempi paikka. Kiistattomia ovat kuitenkin sitoutumisemme kestävään kehitykseen ja arvon tuottamiseen osakkeenomistajille sekä ympäröivälle yhteiskunnalle.

David Brennan, CEO

 Lue artikkeli