AstraZeneca

Artikkelit

perjantai, 27 maaliskuu 2015
Sydänlääkityksen ottamatta jättäminen on globaali ongelma Kansainväliset kardiologian asiantuntijat kokoontuivat Amerikan sydänlääkäriyhdistyksen (American College of Cardiology, ACC) kokoukseen maaliskuussa kuulemaan uusinta tutkimustietoa sydän- ja verisuonisairauksien hoidosta.
perjantai, 13 maaliskuu 2015
AstraZenecan sydänterveysohjelma taistelee verenpainetautia vastaan Afrikassa Sydän- ja verisuonisairaudet ja muut ei-tarttuvat taudit ovat maailmanlaajuinen terveysongelma myös kehittyvillä alueilla, joilla on perinteisesti keskitytty tartuntatautien ehkäisyyn.
keskiviikko, 19 marraskuu 2014
AstraZeneca käynnistää Healthy Heart Africa -ohjelman vähentämään verenpainetaudin esiintyvyyttä Afrikassa AstraZeneca käynnisti 28. lokakuuta 2014 Healthy Heart Africa -ohjelman, jolla pyritään vähentämään kohonneen verenpaineen aiheuttamia ongelmia Afrikassa.

Lääketeollisuus - hyvää tekevä voima? 

Olen ylpeä alastani ja sen saavutuksista. Samanlaisen kehityksen ylläpitäminen ei tule olemaan helppoa seuraavan viidenkymmenen vuoden aikana, maailman ollessa entistä monimutkaisempi ja haasteellisempi paikka. Kiistattomia ovat kuitenkin sitoutumisemme kestävään kehitykseen ja arvon tuottamiseen osakkeenomistajille sekä ympäröivälle yhteiskunnalle.

David Brennan, CEO

 Lue artikkeli