AstraZeneca

Artikkelit

perjantai, 31 tammikuu 2014
Tarvitsemme uuden strategian käsitelläksemme sydänsairauksia - aikamme "suurinta epidemiaa" 20. marraskuuta 2013 Economist Intelligence Unit julkaisi raportin otsikolla ”The Heart of the Matter: Rethinking Prevention of Cardiovascular Disease”.
maanantai, 17 kesäkuu 2013
Mistä tiedämme, että lääkkeemme todella edistävät terveydenhoitoa? Terveydenhoitopalvelujen kysyntä lisääntyy jatkuvasti. Ihmiset elävät pidempään, väestömäärä kasvaa ja uusia markkinoita ilmaantuu. Tietämys terveyteen liittyvistä asioista ja potilaiden odotukset kasvavat. Terveydenhuoltojärjestelmiin kohdistuva paine voimistuu ympäri maailmaa.
torstai, 17 marraskuu 2011
Bakteerien vastustuskyky antibiootteja vastaan on maailmanlaajuinen terveysuhka. Haasteen voittamiseksi tarvitaan luovaa yhteistyötä. Torstaina 17. marraskuuta 2011 Tänään julkaistu Euroopan komission ilmoitus on tervetullut askel kohti innovatiivista ja yhteistyötä korostavaa lähestymistapaa antibioottien kehitystyössä, johon olemme yhtiönä pitkäaikaisesti sitoutuneet.

Lääketeollisuus - hyvää tekevä voima? 

Olen ylpeä alastani ja sen saavutuksista. Samanlaisen kehityksen ylläpitäminen ei tule olemaan helppoa seuraavan viidenkymmenen vuoden aikana, maailman ollessa entistä monimutkaisempi ja haasteellisempi paikka. Kiistattomia ovat kuitenkin sitoutumisemme kestävään kehitykseen ja arvon tuottamiseen osakkeenomistajille sekä ympäröivälle yhteiskunnalle.

David Brennan, CEO

 Lue artikkeli