Terveydenhuollon ammattilaisille

Terveydenhuollon ammattilaisille

Tietoa lääkkeistämme

Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatut internet-sivustomme

Tietoa ja tukea potilaille

Potilaille -osiosta pääset helposti tutustumaan AstraZenecan potilaille suunnattuihin internet-sivustoihin, joilta löytyy mm. potilaille tarkoitettuja interaktiivisia koulutusmateriaaleja astmasta, keuhkoahtaumataudista, kohonneesta kolesterolista ja verenpaineesta.

Tiedustelut ja yhteydenotot

AstraZenecan lääkeneuvonta on lääketieteellinen neuvontapalvelumme terveydenhuollon ammattilaisille. Vastaamme AstraZenecan lääkkeitä koskeviin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi käyttöön, annostukseen, aineosiin, vaikutuksiin, käyttöaiheisiin, haittavaikutuksiin ja niiden raportointiin sekä tutkimustuloksiin. AstraZeneca ei voi antaa henkilökohtaisia sairauksia tai lääkitystä koskevaa neuvontaa potilaille tai hänen omaisilleen, vaan näissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä hoitavaan lääkäriin tai apteekkiin.

Voit soittaa arkipäivisin klo 9 - 16 numeroon 010 23 010, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen MedicalInformation.AZNordic@astrazeneca.com.

010 Yritysnumeron hinnat: Lankapuhelimesta 8,21 senttiä/puhelu + 5,9 senttiä/minuutti, matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puhelu + 16,90 senttiä/minuutti