Terveydenhuollon ammattilaisille

Terveydenhuollon ammattilaisille

Tietoa lääkkeistämme

Tiedustelut ja yhteydenotot

AstraZenecan lääkeneuvonta on lääketieteellinen neuvontapalvelumme terveydenhuollon ammattilaisille. Vastaamme AstraZenecan lääkkeitä koskeviin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi käyttöön, annostukseen, aineosiin, vaikutuksiin, käyttöaiheisiin, haittavaikutuksiin ja niiden raportointiin sekä tutkimustuloksiin. AstraZeneca ei voi antaa henkilökohtaisia sairauksia tai lääkitystä koskevaa neuvontaa potilaille tai hänen omaisilleen, vaan näissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä hoitavaan lääkäriin tai apteekkiin.

Voit soittaa arkipäivisin klo 9 - 18 numeroon 010 23 010, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen MedicalInformation.AZNordic@astrazeneca.com.

Connect in Health - Suomen terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu portaali

AstraZeneca tarjoaa Connect in Health -portaalin kautta terveydenhuollon ammattilaisille käytännöllisiä työkaluja, resursseja, koulutusohjelmia sekä tuoreimpia uutisia AstraZenecan lääkkeistä.

Connect in Health - portaali terveydenhuollon ammattilaisille

Portaalin käyttö ensimmäistä kertaa

Saadakseen käyttöön portaalin koko sisällön jokaisen terveydenhuollon ammattilaisen on rekisteröidyttävä portaaliin. Rekisteröinti on tehtävä riippumatta siitä, aikooko tehdä tilauksia, tilata uuden koulutustarjouksen tai vain lukea erilaisista hoitomuodoista.

Kun rekisteröityy terveydenhuollon ammattilaisena, saa

  • tietoa lääkkeistä
  • koulutusmateriaaleja ja koulutusuutisia
  • videoleikkeitä
  • tuoreimpia uutisia eriliaisista hoitomuodoista.

Tilaa potilasmateriaalia

Potilasmateriaalia voi tilata entiseen tapaan, kun on ensin rekisteröitynyt portaaliin.
Muista kirjautua sisään nähdäksesi materiaalin.

Potilasmateriaalia voi katsella ja tilata seuraavalla tavalla:

Valitse erusivun yläreunan valikosta "Palvelut" ja sitten "Potilaille". Näkyviin tulee kaikki terveydenhuollon ammattilaisten tilattavissa oleva potilasmateriaali.

Uusia koulutuksia

Connect in Health -portaalista saa tietoa erilaisista koulutusmahdollisuuksista, kun ensin kirjautuu sisään portaaliin. Tarjontaa on isoista koulutustapahtumista paikallisiin tapaamisiin. Lisäksi tarjolla on webcast -lähetyksiä, blogeja, raportteja, e-oppimismateriaaleja jne. Lisää voi lukea portaalista.

Teknistä tukea varten ota yhteyttä tukipalveluun portaalin kautta.