Ura meilla

Ura meillä

Työtä potilaiden parhaaksi

Me Astrazenecalla teemme työtä, jolla on merkitys. Tarjoamme tietoa ja tukea, joiden avulla parannamme potilaiden elämänlaatua sekä ammattilaisten edellytyksiä onnistua työssään.

Toimintamme perustuu korkeisiin eettisiin periaatteisiin ja ihmisestä välittämiseen – edellytämme näitä toisiltamme kaikessa tekemisessämme. Uskomme, että eettisellä toiminnalla on suuri merkitys työmme tulosten ja potilaan kannalta.

Meillä Suomessa työskentelee noin 55 lääkealan osaajaa. Toimimme yhdessä noin 51 500 kansainvälisen kollegamme kanssa.

Innosta ja innostu!

Me astrazenecalaiset haluamme olla edelläkävijöitä – arvostamme uusia ideoita ja ajatuksia, joiden tavoitteena on lisätä potilaiden elämänlaatua. Rohkaisemme ja kannustamme toisiamme luovuuteen ja jatkuvaan toimintamme kehittämiseen.

Edelläkävijyyteen kuuluu myös vastuullisuus ja ihmisistä välittäminen, ja välittäminen on tekoja. Tekoja, joilla kannustamme suomalaisia ottamaan vastuuta omasta terveydestään ja elämään hyvää elämää.

Uudistu!

Me astrazenecalaiset uskomme jatkuvaan uudistumiseen ja haastamme itsemme kehittymään arjessa joka päivä. Meistä jokainen on mukana luomassa innostavaa ilmapiiriä, jossa voimme kehittää omaa ammattitaitoamme ja toteuttaa omia urahaaveitamme. Rohkaisemme toisiamme avoimeen vuorovaikutukseen ja jatkuvaan keskusteluun – yhdessä luomme yrityskulttuurin, jossa jokaisella on mahdollisuus ammatilliseen kasvuun ja uudistumiseen.

Keskeinen kehittymisen painopistealueemme on johtajuus, joka käsitetään laajasti sekä ihmisten, hankkeiden, prosessien että ajattelun johtamisena. Kaikki työntekijämme ovat mukana kehittämässä omaa johtajuuttaan, keskittyen erityisesti seuraaviin asioihin:

  • Halu palvella asiakkaita
  • Strateginen ajattelu
  • Päätöksentekokyky
  • Tuloshakuisuus
  • Yhteistyöhenkisyys
  • Ihmisten ja organisaation kehittäminen

 

Katso koko organisaatiossamme avoinna olevat työpaikat Globaalilta sivustoltamme.

Katso Suomessa avoinna olevat työpaikat täältä.