Uutiset ja tiedotteet

Uutiset ja tiedotteet

perjantai, 22 huhtikuu 2016
AstraZeneca tuo geenitiedon uudella tavalla lääkekehitykseen – mukana kansainvälisiä huippuyliopistoja Lääkeyhtiö AstraZeneca käynnistää genomihankkeen, jonka tavoite on integroida geenitieto uudella tavalla lääkekehitykseen.
keskiviikko, 20 huhtikuu 2016
Tamro ja AstraZeneca uusivat yhteistyösopimuksensa Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro ja maailmanlaajuisesti toimiva lääketutkimukseen ja innovatiivisten reseptilääkkeiden kehitykseen panostava yritys AstraZeneca jatkavat vuonna 2013 alkanutta kumppanuuttaan Suomessa monivuotisella sopimuksella.
torstai, 4 helmikuu 2016
AstraZeneca PLC - Koko vuoden 2015 ja neljännen vuosineljänneksen tulokset Vuoden 2015 osakekohtainen tuotto kasvoi 7 prosenttia ja neljännellä vuosineljänneksellä 22 prosenttia.
tiistai, 24 marraskuu 2015
AstraZeneca kutsuu suomalaisia tutkijoita ja bioteknologiayhtiöitä T&K-yhteistyöhön Lääkeyhtiö AstraZeneca on luonut uudenlaisen kumppanuusmallin innovatiiviselle biolääkekehitykselle. Tutkijat ja bioteknologiayritykset keskustelivat yhteistyömahdollisuuksista AstraZenecan verkostoitumistapahtumassa 24. marraskuuta Helsingissä. Uusia kumppanuuksia etsitään erityisesti sydän- ja verisuoni-, aineenvaihdunta-, tulehdus- ja autoimmuunisairauksien tutkimukseen ja lääkekehitykseen.
torstai, 5 marraskuu 2015
AstraZeneca PLC – Tammi-syyskuun ja kolmannen vuosineljänneksen tulokset 2015 AstraZeneca PLC – Tammi-syyskuun ja kolmannen vuosineljänneksen tulokset 2015
torstai, 30 heinäkuu 2015
AstraZeneca PLC - Tulos H1 2015 Jakso oli perusliiketoimintamme näkökulmasta vahva. Liikevaihtomme kasvoi jo kuudentena peräkkäisenä neljänneksenä.
perjantai, 24 huhtikuu 2015
AstraZeneca PLC - Ensimmäisen vuosineljänneksen 2015 tulos Vuosineljänneksen erinomainen tulos tukee koko vuodelle annettua ohjausta. Kokonaisliikevaihto kasvoi 1 prosentin.
torstai, 5 helmikuu 2015
AstraZeneca PLC - Neljännen vuosineljänneksen ja koko vuoden 2014 tulos 2014 oli AstraZenecalle erinomainen vuosi. Saimme hyväksytettyä ennätykselliset kuusi tuotetta, ja samalla tuoteputkemme laajeni kaikilla tärkeimmillä osa-alueilla.
torstai, 6 marraskuu 2014
AstraZeneca PLC - Kolmannen neljänneksen ja yhdeksän kuukauden 2014 tulos Liikevaihtomme kasvoi kolmantena peräkkäisenä vuosineljänneksenä erityisesti kasvualueidemme hyvän menestyksen ansiosta.
torstai, 2 lokakuu 2014
ACS-apuraha Ville Kydön tutkimusryhmälle sepelvaltimotautikohtauksen epidemiologian tutkimukseen Suomen Kardiologisen Seuran hallitus on myöntänyt apurahan sepelvaltimotaudin tutkimukseen LT, dosentti Ville Kydön johtamalle tutkimustyölle ” Epidemiology and outcomes of Acute Coronary Syndromes in Finland”.
torstai, 31 heinäkuu 2014
AstraZeneca PLC - Toisen vuosineljänneksen ja puolen vuoden 2014 tulos Toisen vuosineljänneksen liikevaihto kasvoi 4 prosenttia 6 454 miljoonaan dollariin. Liikevaihto kasvoi toisena peräkkäisenä vuosineljänneksenä. Viisi kasvualuetta myötävaikuttivat puolen vuoden liikevaihdon kasvuun 2 prosenttia.
torstai, 15 toukokuu 2014
Kansallinen sydänrekisteri puuttuu Suomesta Sydäninfarktin hoito on parantunut Suomessa, mutta ei ole vieläkään saavuttanut Ruotsin ja Norjan tasoa. Sydänhoidon todellisia terveyshyötyjä on kuitenkin vaikea arvioida luotettavasti, koska maasta puuttuu edelleen kansallinen toimenpiderekisteri, todettiin tiistaina (13.5.) Suomen Kardiologisen Seuran ja AstraZenecan yhteistyössä eduskunnan sydänryhmän ja terveyden edistämisen ryhmän kanssa järjestämässä Kansalaisinfossa Helsingissä.

Viimeisimmät lehdistötiedotteet ja uutiset medialle: