Tamro ja AstraZeneca uusivat yhteistyösopimuksensa

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro ja maailmanlaajuisesti toimiva lääketutkimukseen ja innovatiivisten reseptilääkkeiden kehitykseen panostava yritys AstraZeneca jatkavat vuonna 2013 alkanutta kumppanuuttaan Suomessa monivuotisella sopimuksella.

AstraZenecan toiminta on keskittynyt terveydenhuoltoalan merkittäviä haasteita ratkaisevien reseptilääkkeiden tutkimukseen ja kehitykseen, valmistukseen ja markkinointiin. Tamron ja AstraZenecan välinen sopimus kattaa AstraZenecan tuotteiden yksinomaisen varastoinnin ja jakelun Suomessa. Lisäksi Tamro tuottaa AstraZenecalle erilaisia lisäarvopalveluita kuten business intelligence -palveluita, näytejakelua ja uudelleenpakkaamista.

- Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jatkaa ja syventää yhteistyötä luotettavan kumppanin kanssa. Lääkelogistiikan markkinajohtajana Tamro on osoittanut juuri sellaista joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä ja uusien palveluiden kehittämisen asennetta, jota me yhteistyökumppanilta edellytämme ja jota arvostamme, kertoo toimitusjohtaja Nina Ekholm AstraZenecalta.

- AstraZeneca on innovatiivinen tuotekehittäjä ja erittäin merkittävä alkuperäislääkkeiden valmistaja. Olemme ylpeitä, että yhteistyömme jatkuu Suomessa. AstraZeneca on meille tärkeä strateginen kumppani, jonka kanssa haluamme myös yhdessä kehittää mielekkäitä ja tarkoituksenmukaisia palveluita sekä apteekkien että sairaaloiden käyttöön, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen Tamrosta.

Tamro kehittää jatkuvasti palveluita ja innovatiivisia yhteistyömuotoja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tavoitteena on lääkealan toimitusketjun sujuvuuden ja liiketoiminnan kannattavuuden jatkuva kehittäminen.

Lisätietoja:

Tamro Oyj, Kai Kaasalainen
Toimitusjohtaja
kai.kaasalainen@tamro.com
040589 8246

AstraZeneca Oy, Nina Ekholm
Toimitusjohtaja
nina.ekholm@astrazeneca.com
010 2301 209